ACRYLGEL TREATMENTS
Nieuwe set acrylgel incl. gelpolish
90 min
€58,00
Een nieuwe set Acrylgel, opgebouwd met sjablonen. Inclusief jouw favoriete gelpolish. Acrylgel is een combinatie van het beste van acryl en het beste van Gel samengevoegd tot een product. Een ultieme hechting en minder schadelijk. Bij alle behandelingen wordt er een combi manicure uitgevoerd, zodat je extra lang van je set kunt genieten en minder snel uitgroei zult zien!
Nabehandeling/bijwerken incl. gelpolish
60 min
€48,00
Na een aantal weken (max 5, hierna betaal je voor een nieuwe set) zien we je graag terug in de salon om de nagels weer bij te vullen en voor een nieuwe kleur te gaan. De oorspronkelijke architectuur van de nagels wordt weer bijgewerkt en natuurlijk ook een combi-manicure.
+ Nail art design (meer dan 2 nagels)
15 min
Prijzen voor verschillende nail-art technieken staan op mijn prijslijst.
+ French Manicure
15 min
€7,50
BIAB - NATURAL NAILS TREATMENT
BIAB TREATMENT (extra stevig) incl. combi/e-manicure natuurlijke nagel
60 min
€48,00
Builder in a Bottle. 3-6 weken. Dit product is ideaal voor diegene die geen verlenging wensen, maar wel een verstevigende natuurlijke nagel. Of diegene die geen lange nagels mogen/kunnen. De oplossing om dunne, brosse of scheurende nagels te versterken. Door het gebruik van de BIAB voelt de eigen nagel enorm stevig en gezond. Zo kunnen ze goed groeien zonder invloeden van buitenaf. Perfecte vorm en bolling. Sterke hechting zonder lifting. BIAB komt in 'Nudetinten', liever een leuke kleur? Geen probleem, dan lakken we met jouw favoriete Gelpolish. Altijd afgelakt met een high-shine topcoat. TOESLAG KLEUR €+5
+ Color
0 min
€5,00
+ Thin French
10 min
€7,50
Een extra optie voor de behandeling. Een smalle french manicure over de BIAB. Erg natuurlijk effect.
MANICURE - NATURAL NAILS TREATMENT
Afzonderlijke manicure
30 min
€30,00
Een combi manicure waar d.m.v. verschillende technieken je dode huidcellen, eelt en nagelriemen worden aangepakt. Ook worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld. Geen gelpolish kleur inbegrepen, puur alleen de focus op je natuurlijke nagels. Het ziet er zo allemaal weer perfect verzorgd uit
VOETEN - RUBBERBASE I.C.M. GELPOLISH
VOETEN - Rubberbase i.c.m. gelpolish teennagels
45 min
€37,50
6-8 weken. Een cosmetische pedicure behandeling, waarbij de tenen strak en egaal worden gelakt. Het blijft erg goed zitten en zo kun je extra lang genieten van je altijd gelakte tenen. Ideaal voor op vakantie.
VERWIJDEREN
BIAB verwijderen
15 min
€10,00
Deze behandeling geldt alleen wanneer je de BIAB definitief wilt verwijderen.
Kunstnagels verwijderen
15 min
€17,50
De kunstnagels worden op de juiste manier verwijderd. Eventueel extra erbij in te plannen: BIAB/GELPOLISH TREATMENT.